Battlefront 2 får ikke sesongpass.
Battlefront 2 får ikke sesongpass.

Annonse


Star Wars: Battlefront 2 får ikke sesongpass

For flere år siden gjorde sesongpasset sitt inntog i spilbransjen. Et slikt pass inneholder ofte (tidlig) tilgang til flerspillerkart og annet innhold, gjerne eksklusivt. Et av problemene ved dette, er at ikke alle ønsker å betale for mer innhold noe som ofte fører til at spillerbasen blir delt opp ettersom ikke alle har tilgang til de samme kartene.

Får noe annet enn sesongpass
Electronic Arts-spillet Battlefield 1 ble lansert i fjor høst med sesongpass. Rundt samme tidspunkt ble Titanfall 2, også det et EA-spill, lansert uten sesongpass og utviklerne lovet at kartpakkene skulle være gratis.

I helgen ble Star Wars: Battlefront 2 avduket. Under et intervju med Mashable bekrefter Bern Diemer, kreativ sjef i DICE, at spillet ikke får sesongpass, men vil i stedet få «noe annet».

– Jeg kan ikke gå i detaljer, men vi har noe annet i planene som gjør at du kan spille lenger, bli mer investert i spillet uten å fragmentere fellesskapet, sier han til Mashable.

Annonse


Ønsker ikke å dele opp samfunnet
Som du sikkert husker, hadde Battlefront fra 2015 et sesongpass og spillerne som ikke bladde opp for ekstrainnholdet, fikk ikke spille med hele spillfellesskapet. Nå ser det ut som at DICE gjør endringer for å hindre at slikt skjer igjen.

– Fellesskapet faller sammen fordi det er rett og slett ikke nok personer som spiller de forskjellige modiene, forteller Diemer til Mashable. Han legger til:

– Så vi ønsker definitivt å unngå det. Vi ønsker ikke å dele opp samfunnet.

Star Wars: Battlefront 2 lanseres til PC, PlayStation 4 og Xbox One 17. november.

Hva tenker du om at DICE skroter sesongpasset i Star Wars: Battlefront 2?

 

Kilde:
Mashable

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse