Alle kartpakkene er gratis i Titanfall 2.
Alle kartpakkene er gratis i Titanfall 2.

Annonse


Titanfall 2-utviklerne gjør noe spillerne vil sette pris på

Utvidelsespakker er noe spillselskapene tjener stort på, men spillerne er ikke helt begeistret for å bla opp enda mer for et spill de allerede har betalt for.

Dropper betalte kartpakker
Mens flere utviklere velger å lansere sesongpass og betalte kartpakker, velger Respawn som står bak Titanfall-serien å gjøre det litt annerledes.

Alle kartpakkene blir gratis tilgjengelig for nedlastning til samtlige Titanfall 2-spillere og begrunnelsen er svært enkel:

«Dette betyr at vi ikke deler fellesskapet og det hele starter med det legendariske ’Angel City’-kartet fra den originale Titanfall som kommer i nyversjon», skriver utviklerne og legger til:

Annonse


«Det betyr at så fort du har kjøpt Titanfall, inkluderer investeringen din en full enspillerkampanje, hele flerspillerdelen og -modusene, samt støtte i lang tid fremover uten skjulte kostnader. Du kan forhåndsbestille for å spille tre dager tidligere, men det vil ikke koste deg noe ekstra.»

Test er på vei
Battlefield-serien er de senere årene blitt kjent for å omfavne sesongpasset og ingenting er nytt under solen med Battlefield 1.

Vi kommer tilbake med test av både Titanfall 2 og Battlefield 1 om kort tid. Imens kan du lese vår sniktitt på sistnevnte.

Titanfall 2 lanseres i dag til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

 

Kilde:
Respawn

Annonse


Annonse


Annonse