Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Den dedikerte Nintendo-tilhengeren må gi opp SNES-prosjektet sitt. (Ill.: Imgur)

100 SNES-spill forsvant i posten – Nintendo-fantast tror at spillene ble stjålet

Spill: Planen var å digitalisere flere hundre gamle spill..

I går skrev vi om den ulykksalige Nintendo-fantasten Byuu som nylig hadde startet et prosjekt med å digitalisere flere hundre SNES-spill.

Mottok resten av forsendingen
Totalt fem pakker skulle han motta fra en samler i Tyskland. Hver av dem bestående av 100 spill. Den andre pakken forsvant (delvis) sporløst da den ankom den amerikanske grensen og United States Postal Service (USPS).

Nå har han omsider fått svar fra USPS som bekrefter at pakken er forsvunnet. Byuu mottok også deler av den opprevne pakken sammen med et notat der det stod «skade ved normal maskinprosessering ved vårt anlegg».

Hevder at pakken ble ødelagt på USPS-anlegget
En illsint Byuu tok deretter turen til Reddit-tråden der han skriver at pakken er stjålet.

«De sendte meg den jævla pakkeetiketten og ingenting annet, og hevder at maskinen spiste den. Tullball! Hvis etiketten falt av, ville den ha tilhørt pakken ved siden av den uten etikett», skriver SNES-tilhengeren.

Han legger til:

«USPS-ansatte i Jersey City stjal nettopp en pakke med spill til en verdi av 10 000 dollar. Dette er et grovt tyveri. Vennligst spre dette så mye dere kan. Jeg skal kontakte all presse jeg kan.»

Byuu mottok restene av pakken og et brev om at det skyldtes normal skade ved prosesseringsanlegget til USPS.
Byuu mottok restene av pakken og et brev om at det skyldtes normal skade ved prosesseringsanlegget til USPS.

– Nå kan jeg ikke gjøre annet enn å håpe
Eurogamer var i går i kontakt med Byuu som forteller at avsenderen fikk hjelp av Deutsche Post med pakkingen av den aktuelle forsendingen og at de benyttet seg av de samme eskene som Byuu brukte da han sendte tilbake den første pakken.

«Så selv om etiketten ble fjernet, skal navnet og adressen min fortsatt være på boksene som avsender, hans som mottaker. Men selvsagt med gammel porto», forklarer han til Eurogamer.

«Toppen og bunnen av etiketten er kuttet rent, men sidene er revet. Men det er tydelig at hvis jeg skulle stjele spillene, er det slik jeg ville gjort det», svarer Byuu på spørsmål om pakkerestene avslører noe som helst.

Neste steg ser ut til å være å kontakte USPSIS, postverkets interne etterforskningstjeneste, men det ser ut til å være lettere sagt enn gjort. Først og fremst fordi Byuu ikke sitter på bevis om at innholdet faktisk er stjålet.

På Reddit avslutter Nintendo-fantasten at det eneste han kan gjøre nå, er å håpe at noen ringer og tar ansvar for det som har skjedd.

 

Kilde:
Eurogamer

Stikkord: nintendo, snes, Spill