Dette skal være Samsung Galaxy S8.
Dette skal være Samsung Galaxy S8.

Annonse


Samsung skal avsløre Galaxy S8-datoen under MWC

Samsung har for lengst gjort det klart at Galaxy S8 ikke kommer til å bli vist under Mobil World Congress som sparkes i gang om knappe to uker.

Litt Galaxy S8-nytt uansett
Likevel kan det vært duket for litt informasjon om den kommende smarttelefonen. Sjef for selskapets mobilavdeling, Koh Dong-jin, uttaler at den offisielle lanseringsplanen for Galaxy S8 blir annonsert under den store mobilmessen.

Nye rapporter hevder at Samsung planlegger å vise frem en kort trailer for mobilen i løpet av showet. Selskapets MWC-show avholdes søndag 26. februar klokken 19.00 norsk tid.

Ligger an til mars-avduking, april-lansering
Superlekkeren Evan Blass kom forrige måned med en rekke potensielle avsløringer rundt Galaxy S8. Blant annet viste han frem bilde av det endelige designet og kom også med noen detaljer om spesifikasjonene.

Annonse
I tillegg nevnte Blass at den 29. mars vil Samsung offisielt avduke Galaxy S8 under et arrangement i New York. 21. april skal være den offisielle lanseringsdatoen, dog er det ukjent hvilke områder den kommer til først.

Nettbrett og foldbar telefon
I stedet for Galaxy S8, kan det være nettbrettet Tab S3 som stjeler overskriftene for Samsung under mobilmessen. Skal vi tro nylige lekkede spesifikasjoner ligger Tab S3 an til å bli en utfordrer til den minste iPad Pro-modellen. Det kan også hende at Windows 10-brettet TabPro 2 vises frem.

For ikke å glemme ryktet om at Samsung planlegger å vise frem en foldbar telefon. Dessverre kan det se ut til at telefonen vises bak lukkede dører, men andre foldbare konsepter skal kunne beskues på messegulvet.

Her kan du lese alle ryktene om Galaxy S8.

 

Kilde:
GSMArena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse