Magic Leap skal lage augmentert virkelighet for massene, og har allerede støtte fra for eksempel Google. Nå har det kommet et bilde av maskinvaren.
Magic Leap skal lage augmentert virkelighet for massene, og har allerede støtte fra for eksempel Google. Nå har det kommet et bilde av maskinvaren.

Annonse


Her er den siste AR-maskinvaren til Magic Leap

I desember fikk Magic Leap, som jobber med å lage et visis for augmentert virkelighet, det glatte lag for å ikke leve opp til hypen med det nye AR-visiret sitt.

Kort tid etter kom svaret om at de straks var ferdig med en Product Equivalent/prototype som snart kunne få snakke for seg selv.

Ikke særlig ferdig
Nå har det lekket ut bilder til Business Insider som viser hvordan denne prototypen faktisk ser ut, og det ser ikke særlig pent eller ferdig ut.

I bildet under kan man se en slags ryggsekk og eksponerte kretskort, mens batteriet ser ut til å ligge i hånden på modellen – som ellers også har på seg et visir:

Annonse


Bruker belter i stedet for ryggsekk
Det skal imidlertid være en fungerende protyp på det ferdige produktet til Magic Leap, og i løpet neste uke tid skal en enda mer “polert” versjon vises til styret i selskapet.

Denne modellen skal bestå av beltstropper i stedet for en ryggsekk, som om ikke annet kan tyde på at det ferdige produktet vil være nokså lite og lett tilpasselig.

Det skulle være et par hakk bedre enn forskjellige 3D-visierer vi har sett som krever at du har en hel PC i ryggsekken.

Verd 4,5 milliarder dollar
Selv om mange har vært skeptiske til Magic Leaps teknologi og produkter (som ikke er ferdige enda), har de ikke hatt noen problemer med å overtale investorer som Google og JPMorgan om å støtte dem med store beløp – selskapet er allerede verd 4,5 milliarder dollar.

Her er en demo-video som viser hvordan de ser for seg at teknologien deres kan brukes:

Les mer om Magic Leap på hjemmesidene deres

Kilder
Business Insider
Engadget

Annonse