Magic Leap-sjefen tok selv til twitter å slå tilbake mot teknopressen og å bedyre at produktet straks er klart.
Magic Leap-sjefen tok selv til twitter å slå tilbake mot teknopressen og å bedyre at produktet straks er klart.

Annonse


Ble slaktet i ny rapport: Nå svarer Magic Leap på kritikken

I gårsdagens rapport fra The Information fikk Magic Leap det glatte lag, og det ble endog hevdet at demonstrasjonsvideoen som ga alle hakeslepp var en bløff – og var laget med spesialeffekter.

Dette har fått sjefen i Magic Leap, Rony Abovitz, til å ta til Twitter for å svare, skriver Engadget i dag.

Snart i produksjon
Der hevder han at det første “PEQ (Product Equivalent)-bygget for målplatformen vår” nå er ferdig og at de snart kommer til å kjøre en større produksjonsrunde.

Ifølge gårsdagens rapport har MagicLeap imidlertid hatt problemer med å lage en bærbar versjon med fiberoptikk-teknologien deres, og at PEQ-modellen bruker noe annet.

Annonse


Magic Leap-sjefen sine siste uttalelser har ikke gått direkte til motmæle mot gårsdagens rapport som hevder at projeksteknolgien som nå er i bruk vil likne mer på det vi allerede har sett fra HoloLens.

Kan prøve snart
I tweetene sine kaller han i stedet teknopressen for “grumpy mouse tech blogger writers,” og sier at det første systemet er lite og kult i sammenlikning med de svære første testsystemene.

I forhold til den første videoen som skal ha blitt laget med spesialeffekter og dermed ikke vært en ekte demonstrasjon av systemets kapabiliteter, sier han at “alle – skeptikere og venner inkludert – vil snart kunne prøve Magic Leap på egenhånd.”

Her er nok en demonstrasjonsvideo av Magic Leap-teknologien (som de hevder er en ekte demo av teknologien)

Kilde
Engadget
Magic Leaps blogg

Annonse