Facebook viser 100 millioner timer med video hver dag - nå skal de lage en app til TV-bokser og satse på orginalt innhold.
Facebook viser 100 millioner timer med video hver dag - nå skal de lage en app til TV-bokser og satse på orginalt innhold.

Annonse


Facebook strømmer 100 millioner timer video hver dag – nå vil de inn i TVen din

Ifølge Facebooks fremleggelse av kvartalstallene for fjerde kvartal i går, strømmer brukerne av Facebook utrolige 100 millioner timer med videoinnhold hver eneste dag, og Zuckerberg kalte video en “mega trend.”

Skal bli stedet for video
Han gikk enda lengre enn dette, og mener at Facebook skal bli stedet du tenker på når du har lyst til å se video – enten det er for å holde deg oppdatert med favorittprogrammet ditt, eller hva som skjer med en offentlig person.

Nå planlegger den sosiale giganten også å lage en app for TV – og spør rundt blandt utgivere for å skaffe eksklusivt innhold den.

Vil betale for kvalitetsinnhold
Facebook har tidligere sagt at de ønsker å betale for videoinnhold av høy kvalitet, og er i markedet for å skaffe noe – og også dette skal komme med i TV-appen.

Annonse


De er spesielt på jakt etter episodebasert innhold, som gjør at folk kommer tilbake en gang i uken for å følge med, melder Recode.

Har vært planlagt lenge
Ifølge Neowin skal Facebook ha planlagt en TV-app i mange år, men har nå fått et bedre grunnlag for å lage en.

Å introdusere en TV-App til flere forskjellige TV-bokser er en strategi som kan gjøre at Facebook ikke bare kan dytte mer reklame til brukeren, men vil gjøre Facebook til en spiller i området for orginalt innhold, skriver Neowin.

Kilder
Recode
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse