Kaspersky Lab lanserer et gratisalternativ til det populære antivirusprogrammet.
Kaspersky Lab lanserer et gratisalternativ til det populære antivirusprogrammet.

Annonse


Nå kan du laste ned gratis antivirusprogram fra Kaspersky

Antivirusprogramvaren til Kaspersky Lab har frem til nå kun vært tilgjengelig i betalt utgave. Nå slipper sikkerhetsselskapet en gratis variant.

Gratisalternativ
Kaspersky Free er navnet på gratisalternativet som ifølge selskapet «tilbyr grunnleggende sikkerhet for dem som er usikre på om de har beskyttelse, eller dem som ikke ønsker å bruke penger på sikkerhetsprogramvare».

I tillegg til å oppdage og advare mot mistenkelige nettsider og filer, kan den også forhindre nedlastning av skadevare og inneholder en antinettfiskingteknologi mot nettsvindel.

– Grunnmotoren i gratisversjonen er den samme som i Kaspersky Labs fullversjoner, men uten en del funksjoner og aktive teknologier. Kaspersky Free gir høykvalitets beskyttelse mot de vanligste truslene på nettet. Dette tror vi er spesielt viktig for dem som er usikre på hva de har, eller ikke har av beskyttelse, sier Leif Jensen, Nordic manager i Kaspersky Lab, i en pressemelding.

Annonse
Les også: Kaspersky med sint brev til Microsoft – det er 90-tallet igjen.

Full pott i nylig test
Her kan du se hva som skiller Kaspersky Free og Kaspersky Internet Security. Som du ser er gratisalternativet kun tilgjengelig for Windows og mangler noen egenskaper.

Kaspersky Lab

Den betalte utgaven av antiviruset gjorde det nylig svært godt i en test utført av SE Labs. Sammen med ESET Smart Security fikk programvaren full pott.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse