Skulle du ønske du hadde en Xbox One S som så slik ut?
Skulle du ønske du hadde en Xbox One S som så slik ut?

Annonse


Her er «Xbox One S-laptopen»

Etter å ha demontert en Xbox One S ved en tidligere anledning og aldri kommet seg til å remontere konsollen, bestemte Ben Heckendom, m seg like gjerne for å lage en bærbar PC ut av den.

Bygde om en Xbox One S
Resultatet kan du se helt nederst i artikkelen der mannen bak The Ben Heck Show har satt sammen en Xbox One S i et mer portabelt format.

I videoen forklarer han at det ikke var helt enkelt å flytte komponentene til et annet kabinett. Blant annet ble han nødt til å skifte ut enkelte, blant annet den gigantiske fanen som sitter i den originale konsollen, med en litt mer kompakt en.

Har gjort det tidligere
Dette er på ingen måte første gang vi ser at spillkonsoller bygges opp til bærbare maskiner og det er heller ikke første gang Ben Heck gjør det.

Annonse


Allerede i 2006 bygde han om en Xbox 360 til en syvkilos bærbar. Det samme gjorde han med Xbox 360 Elite et par år senere.

Edward Zarick er en annen person som liker å bygge om konsoller til et bærbart format. Av flere prosjekter har han også bygget Xbox One og PlayStation 4 til én enhet, den kaller han Playbox.

 

Kilde:
The Ben Heck Show

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse