Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Denne fyren bygger bærbare konsoller

Spill: Om du er mye på farten kan denne Xbox One S modden være noe for deg.

Xbox One S er Microsoft sin andre versjon av den populære Xbox One konsollen. Og mange ventet på den med stor spenning, nå er den endelig her og det betyr også at modderne har fått kloa i den.

Xbook One S
Det er modderen Edward Zarick som står bak dette vidunderet, en bærbar Xbox One S modifisert til å blir mer som en laptop, en bærbar Xbox One S. Han kaller den modifiserte versjonen for Xbook One S.

Zarick er på ingen måte den første som gjør dette, og sikkert heller ikke den siste.

Ikke virkelig bærbar
Om du håpet at du kunne dra med deg denne på bussen eller flyet så blir du nok litt skuffet. Selv om den ligner på en bærbar datamaskin i utforming så trenger den fortsatt en stikkkontakt for å fungere.

Noe innebygget batteri til å dra herligheten finnes altså ikke.

Koble til TV
Skulle du ha tilgang til en TV der du er kan du fortsatt nyte 4K og HDR om du har en kompatibel TV. Denne innebyggede skjermen på 19 tommer drar maks 720p og kan bli i minste laget om du ønsker å spille i flerfoldige timer.

Gammel traver
Når det gjelder å bygge om spillmaskiner til å bli mer bærbare er Zarick absolutt ikke noen nykommer. På Edsjunk.net kan du se mange av hans tidligere eskapader som å bygge en Playbox, en bærbar med både Xbox One og Playstation 4 i samme enhet.

Kan kjøpes
Edward Zarick lager ikke bare videoer av sine kreasjoner for moro skyld, du kan kjøpe de via hans nettside. Men gratis er det ikke, i butikken får du nå en Xbox One S til omtrent 300$ i USA, Zarick vil ha 1495$ for sine Xbox One S maskiner.

Det skal også nevnes at han lager maskinene på spesifikasjoner fra kjøperen, så om du vil kan du kjøpe en R2D2 inspirert PlayBox eller en BB-8 Xbook One S.

 

BB-8 og R2D2 inspirerte modeller:

Kilde:
The Verge

Stikkord: ps4, Spill, XboxOne