Scalebound er historie.
Scalebound er historie.

Annonse


Microsoft kansellerer eksklusivt action-rollespill

Microsoft Studios bekrefter til Windows Central at de har valgt å stanse utviklingen av det eksklusive spillet Scalebound.

Kansellert
Spillet ble først vist frem under E3-messen 2015 og skulle etter planen lanseres i år til Xbox One og Windows 10. Bak tittelen stod utvikler Platinum Games som tidligere har jobbet med Transformers: Devastation and The Legend og Korra.

Scalebound er et action-rollespill med støtte for inntil fire spillere i samarbeid. Massive drager var en viktig del av spillet.

«Etter nøye overveielser har Microsoft Studios kommet frem til beslutningen om å avslutte utviklingen av «Scalebound». Vi jobber hardt med å levere en fantastisk portefølje med spill til tilhengerne våre i år, dette inkluderer «Halo Wars 2», «Crackdown 3», «State pf Decay 2», «Sea of Thieves» og andre gode opplevelser», heter det i en uttalelse fra selskapet.

Annonse


Andre stortittel på ett år
Tittelen slår følge med Fable Legends som ble kansellert i april i fjor. Samtidig ble utviklerstudioet Lionhead nedlagt. Platinum Games er et uavhengig selskap og vil fortsette å eksistere.

De er for tiden opptatt med Nier: Automata og Granblue Fantasy Project Re Link.

Hva syns du om at Microsoft kansellerer nok en spilleksklusiv?

 

Kilde:
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse