I mars lanseres den neste, store utvidelsen til Battlefield 1.
I mars lanseres den neste, store utvidelsen til Battlefield 1.

Annonse


Slik er den kommende utvidelsen til Battlefield 1

Den første, store utvidelsen til Battlefield 1 forventes ikke før mars neste år, men Electronic Arts gir nå en sniktitt på utvidelsen.

Inspirert av blodig slag
Navnet er «They Shall Not Pass» og vil blant inneholde det franske forsvaret. Senere blir også russiske styrker inkludert i flerspilleren.

Teamet i utvidelsen er slaget ved Verdun – som beskrives som et av de lengste og blodigste under den første verdenskrigen. Slaget stod mellom Frankrike og Tyskland og fant sted i den franske byen Verdun ved grensen til Tyskland.  Du kan lese mer om slaget her.

Les vår Battlefield 1-test: Battlefield 1-flerspiller er en seier for menneskeheten.

Annonse


Nærkamper og artelleriangrep
Electronic Arts skriver at de ønsker ikke å avsløre for mye på nåværende tidspunkt, men avslører at spillerne kan se frem til gjørmete skyttergraver og trange korridorer som legger opp til nærkamper.

«Rundt 40 millioner artillerigranater ble skutt ut i løpet av slaget ved Verdun. De pulveriserte bakken og omgjorde jorden til et knust månelandskap. Og under noen av disse skyttergravene, befinner det seg tunneler og underjoriske festninger som skal sørge for nye og uutforskede opplevelser i Battlefield 1», skriver spillselskapet.

 

Kilde:
Battlefield

Annonse