Det finnes mange muligheter å sikre informasjonen på Note7-mobilen din på.
Det finnes mange muligheter å sikre informasjonen på Note7-mobilen din på.

Annonse


Note7-sperringene: Slik sikrer du deg.

I dag morges kom nyheten om at Note7 begrenses i Norge, som er første skrittet på vei mot å slå telefonen helt av.

Slike oppdateringer har allerede kommet i New Zealand, Canada, USA og Storbritannia – og det er bare spørsmål om tid før det kommer her til lands, også.

Så det kan være lurt å se litt på backup-løsningene som finnes, slik at du får sikkerhetskopiert eller overført dataene dine til en ny telefon.

Samsung cloud
Note7-eiere kan bruke Samsung Cloud, som kan brukes til å sikkerhetskopiere innholdet på telefonen; som kontakter, kalenderhendelser og notater.

Annonse


For å vise og administarere Cloud-innstillingene dine, går du til “Settings,” “Coulds and accounts” og velger “Samsung Cloud.” Så velger du “Back up my data”-alternativer for å legge til apper, meldinger og musikk.

Hvis det er ikke nok plass med 15 GB lagring i skyen, kan du vurdere å skaffe et SD-kort til å sikkerhetskopiere enda mer.

Bruk en Gmail-konto
Det er enkelt å sikkerhetskopiere innholdet ditt hvis du har en Gmail-konto. Bare husk å sikkerhetskopiere bilder og videoer separat til Google Photos.

Sannsynligvis har du allere synkronisert informasjonen din til Gmail-kontoen, ettersom dette er en standard-innstilling, men det det er definitivt verd å sjekke.

For å sjekke at Gmail-synkronisering er slått på på Note7-mobilen går du til “Clouds amd accounts” og klikker på “Accounts,” og så “Google” for å sjekke hva du synkroniserer.

Til slutt kan du gå til “Backup and reset”-fanen under “Clouds and accounts” for å sikre at “Back up my data” er påslått.

Samsungs Smart Switch-app
Med samsungs Smart Switch-app kan du enkelt overføre kontakter, bilder, meldinger og innstillinger mellom Android, iOS og Blackberry-mobiler.

Appen skulle være forhåndsinstallert på alle Galaxy-telefoner, så dette skulle gå enkelt for seg.

Apples Move til iOS-app
Overfører du fra Android til iOS? Det er kanskje et stort skritt for mange, men systemene er mer kompatible enn du tror – og Apple har gjort det enkelt å bytte.

Last ned Apples Move to iOS-app for Android-telefoner i Google Play Store.

Denne appen lar deg overføre kontakter, meldinghistorien din og mer til Apple-telefonen din over et Wifi-nettverk.

Kilde
Mashable