Samsung kan panel-teknologi, og ser nå kanskje sitt snitt til å lansere en rammeløs Galaxy S8 neste år nå som det ryktes at neste års iPhone blir en 7s, og ikke stor-oppgraderingen mange hadde håpet på etter sjuern.
Samsung forsikrer kundene om at alt er OK med Galaxy S7 edge.

Annonse


Samsung forsikrer om at Galaxy S7 ikke eksploderer

Mens Samsung opplevde store problemer med Note 7, har lanseringen av Galaxy S7 og S7 edge gått mye bedre for selskapet.

Galaxy S7-modeller tok fyr
Den seneste tiden har det dukket opp rapporter om at flere Galaxy S7-modeller har tatt fyr og flere fryktet kanskje at modellene hadde liknende problem som Note 7.

Samsung har i dag sendt ut en pressemelding der de forsikrer kundene om at det ikke er noen bevis for «interne batterifeil» blant ti millioner solgte enheter i USA.

Skyldes betydelige påkjenninger
Selskapet bekrefter dog at det har vært tilfeller der S7- eller S7 edge-mobiler har tatt fyr, men kun etter å ha blitt påført betydelig ytre skade.

Annonse


«Samsung står bak kvaliteten og sikkerheten til Galaxy S7-familien. Det har ikke vært noen bekreftede saker med interne batterifeil med disse enhetene blant mer enn ti millioner som er i bruk av kunder i USA. Men vi bekrefter et antall med tilfeller som skyldes betydelig ytre skade. Inntil Samsung kan innhetene og utforske en enhet, er det umulig å bestemme hva som var årsaken til uhellet», uttaler selskapet i en pressemelding.

Note 7-problemene
Tidlig september kom nyheten om at Samsung utsetter Note 7 grunnet eksplosjonsfare. Etter lanseringen av mobilen i Sør-Korea ble det meldt om flere tilfeller av eksplosjoner av mobilene.

Dagen etter ble det bekreftet at Samsung stanser salget globalt og selskapet startet selv et tilbakekallingsprogram.

Senere ble det avslørt tilfeller der flere av erstatningsmobilene hadde tatt fyr og 11. oktober annonserte selskapet at de stanser produksjonen av ulykkesmobilen.

 

Kilde:
The Next Web

Annonse


Annonse


Annonse