Den nye MacBook Pro får stort sett god kritikk, men det stilles spørsmål med ting som ytelse og batteri.
Den nye MacBook Pro får stort sett god kritikk, men det stilles spørsmål med ting som ytelse og batteri.

Annonse


Dette mener de om nye MacBook Pro

Det har vært knyttet stor spenning til den kommende MacBook Pro-en med Touch Bar. Nå har de første teknologisidene trillet terningen.

MacBook Pro med Touch Bar
De fleste publikasjonene skriver at det var interessant å prøve «Touch Bar», men flere av dem så ikke nytten helt ennå.

På tross av at modellene bruker en av de raskeste SSD-ene på markedet, ble det også stilt spørsmål ved ytelsen, og ikke overraskende fikk ting som priser og (mangel på) tilkoblinger gjennomgå.

Les også: MacBook Pro-tester mener maskinen løper sirkler rundt Windows-konkurrentene.

Annonse


Touch Bar med potensial
Wall Street Journal skriver blant annet at «Touch Bar, Touch ID og nytt design kan være fristende, men du får den samme ytelsen og batteriet med den eldre modellen».

Walt Mossberg beskriver Touch Bar som «den har potensial, men den er ikke magisk» og legger til at batteriet ikke lever opp til det Apple hevder.

Ifølge TechCrunch føles Touch Bar som en liten bonus, men at det er en interessant funksjon som muligens kan endre på hvordan man samhandler med applikasjoner på en bærbar PC.

Engadget liker Touch ID og et tynnere design, men de savner tilkoblingene sine. «Den ideelle MacBook Pro-en for meg vil være en blanding mellom årets og fjorårets modell».

Vår testenhet ser ut til å være et stykke unna, men vi kommer tilbake med en ordentlig dom når vi føler vi er ferdig testet.

Kommer du til å oppgradere til en ny MacBook Pro med Touch Bar?

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse