MacBook Pro får mye skryt av denne testeren.
MacBook Pro får mye skryt av denne testeren.

Annonse


MacBook Pro-tester: Den løper sirkler rundt Windows-maskinene

Tester for ikke-Touch Bar-utgaven av MacBook Pro har vært tilgjengelig i en god stund nå, og det man venter mest på er naturligvis hvordan toppmodellene med Touch Bar yter.

Yter svært godt
De første testene virker å være klare om ikke altfor lenge – vi har ennå ikke mottatt en testenhet, men vi skal teste den – og i går kveld norsk tid publiserte den profesjonelle videoredigereren Thomas Grove Carter sine synspunkter.

Carters erfaringer er basert på 15-tommer, hvilken av dem er uvisst, og slik han vanligvis bruker en PC som videoredigerer. Ifølge ham er MacBook Pro mer enn kraftig nok til å redigere i Final Cut Pro X (FCP X) med 5K-opptak.

«Først og fremst er den meget raskt. Jeg har brukt MacBook Pro-en med den nyeste versjonen av FCP X og redigert 5K ProRes-materiale hele uken, det går virkelig glatt. Uansett hva du mener spesifikasjonene sier, er det et faktum at programvaren og maskinvaren er så godt integrert at den løper sirkler rundt Windows-PC-er med «overlegne spesifikasjoner» i den virkelige verden. Dette har alltid vært sannheten med Mac-ene. Hvis du kjører programvare med gammel kode som ikke utnytter maskinvaren godt, kommer du ikke til å få noen god ytelse», skryter han.

Annonse


Les også: – Nye MacBook Pro knuste PC-konkurrentene på kun fem dager.

Savner ingen tilkoblinger
På adapterfronten, som har vært meget omdiskutert, har ikke Carter noe å utsette på maskinen og skriver at han allerede bruker en ekstern SSD med USB-C-tilkobling.

«Den eneste forskjellen er at jeg ikke trenger en USB-A til C-kabel lenger for å bruke den. Jeg plugger den rett inn», skriver videoredigereren.

https://twitter.com/thomasgcarter/status/793671998413078528

Hele anmeldelsen kan du lese på Huffington Post.

 

Kilder:
Huffington Post,
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse