LePro 3 imponerte Business Insider stort.
LePro 3 imponerte Business Insider stort.

Annonse


Denne mobilen til 4000 kroner er like kraftig som Google Pixel

Flaggskipmodellene til produsenter som Google, Samsung og Apple nærmer seg en femsifret salgssum for hver iterasjon som blir lansert. Enkelte modellutgaver har også passert den magiske grensen på 10 000 kroner.

LeEco LePro 3
Dog viser produsenter – deriblant Huawei med P9 – at man kan lage gode smarttelefoner uten at det går altfor mye utover lommeboken til kunde.

LeEco LePro 3, den er faktisk ikke fransk, er også et unntak. På maskinvarefronten kan den konkurrere med nye Google Pixel og prisen ligger på beskjedne 400 dollar, 4000 kroner hvis man regner med norsk moms og liknende.

Hyggelig pris
LePro 3 er den den første mobilen fra kinesiske LeEco som tar turen over til USA. Den kommer i en utforming av børstet aluminium på baksiden, mens fremsiden består av glass. Business Insider beskriver kvalitetsfølelsen som meget bra.

Annonse


«Ingenting føles løst eller billig – alle knappene er responsive og enkle å nå, og selv om den er litt tung føles den god», forklarer nettavisen.

Gode spesifikasjoner
Av spesifikasjoner kan LePro 3 skilte med den nyeste Snapdragon 821-prosessoren, 64 GB lagringsplass, 4 GB minne og en 5,5-tommers skjerm med full-HD-oppløsning som for de fleste er godt nok for en telefon av denne størrelsen.

Batteriet er på hele 4070 mAh og ifølge Business Insider klarer den et par dager med mormal bruk.

«Jeg klarte rundt 9–10 timer med batteri med en blanding av nettsurfing, videotitting og sporadisk mobilspilling.»

Hele testen til Business Insider kan du lese via kildelenken.

 

Kilde:
Business Insider

Annonse