Lanseringen av No Man's Sky er kanskje årets mest omdiskuterte på spillfronten.
Lanseringen av No Man's Sky er kanskje årets mest omdiskuterte på spillfronten.

Annonse


Nei, utviklerne syns ikke No Man’s Sky var «en tabbe»

Fredag forrige uke publiserte Hello Games’ en Twitter-melding der det stod at No Man’s Sky var en tabbbe.

Mistenkelige meldinger
Meldingen ble fjernet rundt ti minutter senere og Twitter-kontoen til utviklerne ble satt til privat. Polygon skriver at de mottok en e-post fra Murrays konto der det står at det var han som la ut meldingen og at noen andre i selskapet slettet den.

I e-posten står det blant annet at spillet ikke var ferdig ved lansering, at de ble presset av ikke bare Sony, men også resten av fellesskapet og at de jobber med å forbedre spillet.

Hello Games-sjefen har ikke besvart Polygons forsøk på å nå han, men på Twitter skriver selskapet at de ikke lenger er hacket og at e-postene som ble sendt var av den falske sorten.

Annonse


Hacket eller misfornøyd ansatt?
Ifølge Forbes og Mashable er historien litt annerledes. Førstnevnte skriver at de har snakket med en representant som bekrefter at Twitter-meldingene ble publisert av en «misfornøyd ansatt», mens Mashable rapporterer at Murray har fortalt dem at «meldingen kom fra en misfornøyd ansatt» og at de «jobber internt med å løse problemet».

Responsen fra spillerne etter lanseringen av No Man’s Sky har vært knusende og spillerne har forlatt det uendelige spilluniverset en etter en.

 

Kilder:
Polygon,
Forbes,
Mashable

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse