Flere av Eurogamers lesere forteller om sine møter med Playstation sin kundeservice.
Flere av Eurogamers lesere forteller om sine møter med Playstation sin kundeservice.

Annonse


No Man’s Sky: – Det er som om de setter en pistol til hodet mitt

Kontroversene om spillet fortsetter å versere i mediene, og spillere som ikke er fornøyd med spillet forteller om sin erfaringer med Sonys definisjon av angreretten.

Forskjellige tilnærminger
Steam hvor PC-versjonen av spillet selges har en angrerett på 14 dager hvor de vil gi deg tilbake pengene uten spørsmål om du ikke er førnøyd og ikke har spilt spillet mer enn to timer.

Sony på sin side sin angrerett sier at du kan kansellere ditt digitale kjøp innen 14 dager fra kjøpet om du ikke har startet å laste ned eller strømme det.

Om du allerede har lastet ned spillet så får du ikke tilbake pengene om det ikke er noe galt med spillet.

Annonse


– Du kan aldri spille spillet mer
Det er lesere av EuroGamer som har delt sin frustrasjon med redaksjonen der.

En av klagepunktene til spillerene er at definisjonen av «galt» er noe flytende. For en spiller som ønsket å få tilbake pengene så hadde spillet krasjet tre ganger i løpet av en periode på 1,5 time.

Samme leser forteller at han kontaktet Playstation kundeservice, og ble der fortalt at han kunne få pengene tilbake. Om han aldri ville spille No Man’s Sky igjen, for i følge Playstation ville det være konsekvensen.

«Jeg ville gladelig kjøpt spillet igjen på et senere tidspunkt om det blir forbedret, om funksjoner som ble lovet kommer med, og om krasjene blir fikset, fordi disse tingene blir fikset over tid», sier Blastiel til Eurogamer.

«Det er som om de satte en pistol til hodet mitt», legger Blastiel til.

Les også: No Man’s Sky kan være på vei til Xbox One

Vanskelig regelverk? 
Andre brukere forteller at de blir blankt avslått av Playstation support om de har lastet ned og spilt spillet.

Eurogamer tok kontakt med Sony og de kunne avkrefte at man ikke kunne kjøpe spillet på nytt og spille det om man skulle klage og ville ha pengene tilbake.

Men det er fortsatt uavklart hva som gir rett til å få pengene tilbake, at spillet ble kjøpt under den tanken at man faktisk kunne møte på andre i det uendelige universet ser ikke ut til å være en av de.

Sony uttaler også til Eurogamer at de jobber kontinuerlig med å fikse feilene i spillet og at det kommer nok en oppdatering i neste uke.

Les også: Om du har problemer med No Man’s Sky så er dette gode nyheter

Hva synes du? La oss høre fra deg i kommentarene.

Kilde:
Eurogamer

 

 

Annonse