Ifølge rapporter vil Samsung satse på kun S-serien fremover.
Ifølge rapporter vil Samsung satse på kun S-serien fremover.

Annonse


– Det kommer kun ett flaggskip fra Samsung i 2017

Etter å ha høstet god kritikk fra nærmest en samlet teknologipresse, ble det til slutt et realt mageplask for Samsung Note 7 som etter flere tilfeller med eksplosjoner ble tatt ut av produksjon forrige uke.

Kutter ut Note-serien
Ifølge Korea Herald kan dette få videre følger for Note-serien. Den sørkoreanske nyhetssiden skriver at Samsung planlegger å lansere kun én toppmodell i 2017.

En av årsakene skal være at selskapet ønsker å fokusere på kun én enhet for å gjøre den så bra som mulig. I tillegg er det ikke ideelt å lansere to flaggskipmobiler samme år med så få måneder imellom.

Les også: Note 7-superfans nekter å forlate Samsungs ulykkesmobil.

Annonse


– En stor skjerm
En representant fra en av Samsungs partnere som leverer komponenter til selskapet, forteller til Korea Herald at de ikke har hørt noe fra selskapet som innebærer at de går bort fra strategien med to toppmodeller hvert år.

Ryktemølla for Samsung Galaxy S8 er godt i gang og det hevdes blant annet at mobilen «blir bare en stor skjerm». Basert på det som angivelig skal være spesifikasjonene til den kommende toppmodellen, kan Galaxy S8 bli en meget imponerende mobil på papiret.

 

Kilde:
9to5Google,
Korea Herald

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse