Dette er Microsofts sprett-opp-butikk på Aker Brygge.
Dette er Microsofts sprett-opp-butikk på Aker Brygge.

Annonse


Microsoft åpner sin første butikk i Norge

Torsdag forrige uke åpnet Microsoft sin første fysiske butikk i Norge.

Sprett-opp-butikk
Butikken er ikke en Microsoft Store slik som i USA, i stedet er det en såkalt sprett-opp-butikk, eller pop-up-store, som ikke er permanent.

Prosjektet er gjort i stand i samarbeid med Komplett og skal holde åpent ut året.

– Det er et svært spennende samarbeid vi har innledet med Microsoft om pop-up-store på Aker Brygge. Plasseringen er sentral, og vi håper på stor oppmerksomhet fra en relevant målgruppe. Ambisjonen er å heve salget av premium-produkter, og skape en interessant arena med eventer og konkurranser i butikken, sier Lene Iren Oen, kommersiell direktør i Komplett i en pressemelding.

Annonse


Les også: Apple Store nærmer seg Norge.

Holder åpent ut året
En ny studie utført av Microsoft viser at majoriteten av PC-kjøperne sjekker ut produktene på nett og fysisk i butikk før de kjøper PC. I pressemeldingen skriver Microsoft at de derfor tror det er viktig å møte kundene på nye steder og nye måter.

– Dette er første gang i Norge at Microsoft har en fysisk butikk, og sammen med Komplett ønsker vi å utforske pop-up konseptet, hvor vi ønsker å gi folk en eksklusiv mulighet til å oppleve og teste ut våre produkter og tjenester, sammen med produktspesialister, for å vise alle mulighetene ny teknologi gir. Samtidig ønsker vi å vise frem de nye mulighetene Windows 10 gir, på de aller siste og nyeste PC-modellene. Vår pop-up-butikk på Aker Brygge vil også være en arena vi skal bruke til arrangementer med både kunder og presse, sier Christian Almskog, direktør for Windows og Surface i Microsoft Norge, i pressemeldingen.

Det kan godt tenkes at du kan få første smakebit på nye Surface-modeller, blant annet en alt-i-ett-maskin, i butikken i løpet av høsten.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse