Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Hvordan går det når iPhone 7 dyppes i kaffe?

Nye telefoner betyr at et skred av nye «stresstester» dukker opp.

iPhone 7 har ikke vært i salg lenge, men allerede finnes det mange videoer der ute av folk som forsøker å teste grensene til telefonen.

Mange vil teste
Mengden kanaler på YouTube som er dedikert til å ødelegge telefoner er overraskende stor. Noen av testene som er kommet ut over de siste dagene tar for seg iPhone 7 og hvor vann, kaffe og brus-tett den egentlig er. Telefonen har fått en IP67 sertifisering, noe som betyr at den skal tåle å senkes ned til en meters dyp.

Vi har også vært ute og handlet den nye telefonen, les vår sniktitt.

Sertifisert
Apple lover at iPhone 7 skal være vanntett opp til ett meters dyp, og fra hva vi kan se av testene så klarer den dette med glans.

I den første videoen ser vi at en iPhone 7 Plus først senkes i vann, deretter en vann- og bruk-miks og til slutt varm kaffe med melk. På slutten av videoen kan vi se at telefonen tas fra hverandre for å se etter tegn på lekkasjer.

Du bør også ta en titt på denne testen, den tar for seg alt av riper, brann og om iPhone 7 lider av #Bendgate.

Funker greit
Apple selv anbefaler ikke å benytte telefonen for å ta bilder under vann, men om disse testene er noe å gå etter ser det ut til å være et mulig bruksområde for telefonen.

Skjermen fungerer ikke så lenge den er under vann eller annen væske, men om du starter kameraet før telefonen går under vann så kan du benytte volum-knappen for å ta bilder.

Merk at Apple har egne retningslinjer for hva du skal gjøre om uhellet først er ute.

Stresstest – Vann, brus og kaffe:

Stresstest – Saltvann:

Kilde:
9to5mac

Stikkord: Apple, iphone7