Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPhone 7 får mye bedre ytelse, bedre kamera og en helt ny hjemknapp, jo, også er jo 3,5 mm-utgangen borte.

Hevder å ha testet iPhone 7 – dette fant de ut

Også hjemknappen blir ny.

Et innlegg på vietnamesiske tinhte.vn hevder noen å ha lekt seg med en iPhone 7 før pressekonferansen onsdag klokka 19:00.

Oppdatert, 6. september, 03:12:

I følge 9to5mac sin oversettelse av artikkelen får trolig hjemknappen et vibrasjonsmønster som aper etter det fysisk trykket fra tidligere modeller.

Ikke sjokkerende om dette stemmer
Det er ikke direkte sjokkerende at enheter er i omløp utenfor Apples kontroll, det er tross alt snakk om store volum som nå er sendt avgårde til de største markedene i verden.

Dessuten er det ikke første gang ferske produkter dukker tidlig opp i Vietnam.

Testeren bekrefter for øvrig, om dette stemmer, det samme vi har hørt i lang tid:

  • Den blir vanttett (SIM-skuffen er dekket av gummi – iPhone 6s er i det stille kun delvis vanntett grunnet mangel på dette).
  • Ta opp 4K-video med 60 bilder i sekundet (takket være A10-brikken) – ingen annen smartmobil på markedet kan det samme. Vil fungere på 7, såvel som 7 Plus.
  • «Space Grey» er på vei ut, i stedet kommer det en ny og mørkere modell. Apple-logoen på baksiden er matt på denne modellen, mens den grå modellen er utsmykket med glossy Apple-logo.
  • Ingen 3,5 mm-utgang

Artikkelen fortsetter under bildet. Trykk for å se hele mobilen.

Vi er 99 prosent sikker på at dette er korrekt design.
Vi er 99 prosent sikker på at dette er korrekt design.

Dette er viktig
Det kanskje mest oppsiktsvekkende første gang man prøver en iPhone 7, er det at hjemknappen slik vi kjenner den nok forsvinner.

Ifølge lekkeren, og dette ryktet er ikke nytt, er den fysiske hjemknappen byttet ut med en «Force Touch»-knapp – en knapp, mange muligheter altså, siden det er OS-et som bestemmer.

I bruk
Å trykke på den nye hjemknappen føles helt annerledes i følge personen som har testet, men den vibrer ikke og gir ikke fra seg lyd fra OS-et.

Dessuten må man trykke bestemt på knappen, den er altså ikke så sensitiv som slike knapper man ofte finner på Android-mobiler.

ITavisen følger avdukingen fortløpende fra klokken 19:00 onsdag.

 

Kilde:
9to5mac

Stikkord: iphone, iphone7