Det kan være et begrenset antall enheter tilgjengelig ved iPhone 7-lanseringen.
Det kan være et begrenset antall enheter tilgjengelig ved iPhone 7-lanseringen.

Annonse


iPhone 7 kan få en begrenset lansering

Det nærmer seg med stormskritt lanseringen av nye iPhone-modeller og de siste spekulasjonene begynner å snøre seg sammen.

Spår begrenset lansering i september
Evan Blass skrev nylig på Twitter at lanseringen var satt til 16. september, mens en slagplan fra AT&T kan ha avslørt at de nye iPhonene kommer uken etter, 23. september.

Uansett når lanseringen finner sted, kan det hende at det er en viss begrensning på enheter tilgjengelig den aktuelle datoen.

Mangel på komponenter
Ifølge Nikkei Asian Review hevder flere leverandører at det er mangel på enkelte komponenter som sitter i iPhone 7 og de skriver blant annet:

Annonse


«Hvis Apple velger å gå for samme lansering som i fjor, kan det bety at det ikke er nok leveranser i starten ettersom flere leverandører fortsatt prøver å løse problemet med lave produksjonstall.»

Kilder nettstedet har vært i kontakt med, hevder at antall bestillinger fra Apple til leverandørene kan falle så mye som 15 prosent sammenlignet med fjoråret.

Nye iPhone 7 kommer trolig i svart, flytter antennestripene, har bedre kamera, ytelse (Apple A10), leveres med iOS 10 og ikke minst uten hodetelefonutgang.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse