Se 45 heftige minutter fra Titanfall 2-betaen

Titanfall 2-betaen starter om få dager.
Titanfall 2-betaen starter om få dager.

Det er allerede klart at PC-spillerne ikke får ta del i den kommende, åpne betarunden for Titanfall 2.

To betarunder
Men har du enten Xbox One eller PlayStation 4 kan du glede deg over at det ikke er mange dagene før testingen sparkes i gang.

Den første runden starter førstkommende fredag 19. august og varer ut søndag 21. august. Runde nummer to avholdes helgen etter, 26.–28. august.

Annonse

Betaen vil inneholde to moduser: Bounty Hunt og Pilot vs. Pilot. Bounty Hunt består av to lag med fem spillere hver og en gruppe datastyrte fiender. Sistnevnte er vanlig 8 mot 8. «Boomtown» og «Homestead» er de to kartene som er tilgjengelig.

Runde to legger til spillmodusen Armed Hardpoint som er en variant av den originale Hardpoint-modusen fra det første spillet, samt kartet «Forward Base Kodai». Begge betarundene vil ha to nye Titaner kalt «Ion» og «Scorch».

Les også: Battlefield 1-betaen starter denne måneden.

Mer sosial spilling
Eurogamer har allerede fått testet Titanfall 2s kommende beta og har lagt ut to lengre YouTube-klipp der de deler sine tanker om spillet.

«Den store endringen i Titanfall 2 handler ikke om å fylle opp med nye våpen eller endringer i mobiliteten. Det ser ut som Respawn ønsker at flere skal spille sammen oftere der de skifter til en mer sosial form for flerspiller», skriver den spillfokuserte nettsiden.

Titanfall 2 lanseres til PC, PlayStation 4 og Xbox One 28. oktober.

 

Kilder:
Eurogamer 1, 2

Annonse
Annonse