Derfor får ikke PC-spillerne teste Titanfall 2

PC-spillerne får ikke delta i den åpne Titanfall 2-betaen.
PC-spillerne får ikke delta i den åpne Titanfall 2-betaen.

Det er ikke mer enn drøyt to måneder til at Titanfall 2 lanseres og denne gangen inntar serien for første gang PlayStation-plattformen.

Ikke for PC-spillerne
Utvikler Respawn har tidligere annonsert at spillet vil gjennomgå en åpen betarunde før lansering, men dessverre for PC-spillerne blir de utelatt.

Vince Zampella, toppsjef i Respawn, skriver i et blogginnlegg at den åpne betatestingen i hovedsak er for å teste serverne.

Annonse

«Ettersom var server-backend er per plattform, betyr det at vi faktisk trenger å teste kun én plattform.»

Les også: Battlefield 1-betaen starter denne måneden.

Redd for lekkasjer
Hvorfor det er akkurat PC-spillerne som utelates, forklarer Zampella med at det er for stor variasjon i maskinvare og at spillstudioet er opptatt med å optimalisere spillet for minimumskravene.

Han legger til at en PC-beta ofte gjør selskapet sårbare mot «sikkerhetslekkasjer». Til forskjell fra forgjengeren har Titanfall 2 en fullverdig historiedel.

«Ettersom historiedelen har noen fantastiske hemmeligheter vi ønsker å spare til lanseringen, må vi også tenke på eventuelle lekkasjer. Våre nysgjerrige PC-spillere har bevist tidligere at de vil grave frem alt det de kan, og det er en risiko for at de vil avsløre deler av historiedelen», skriver Respawn-sjefen.

Når betaen starter er fortsatt uvisst, men Zampella ber spillerne om å holde av de neste to helgene.

Titanfall 2 lanseres 28. oktober til PlayStation 4, Xbox One og PC.

 

Kilder:
Respawn,
Eurogamer

Annonse
Annonse