Dette kan være den ultimate Android-dokken

Superbook kan vise seg å bli en meget spennende enhet.
Superbook kan vise seg å bli en meget spennende enhet.

Continuum er en av de mest spennende funksjonene til Windows 10 Mobile, men Microsoft er ikke alene om å utvikle slike løsninger.

Oppdatert 10. august klokken 15.20:

Andromium OS-appen er tilgjengelig i beta og kan lastes ned fra Play Store.

Annonse

Superbook
På starten av året skrev vi om NexDock – en bærbar PC som alene fungerer som en skjerm for en ekstern Windows 10 Mobile-enhet. Nå kommer en Android-variant.

Superbook kommer ikke fra samme produsent, men baserer seg i hovedsak på samme prinsipp: man kobler telefonen sin til en bærbar PC-dokk og får bildet vist på skjermen. Enheten er i hovedsak et stort batteri, en skjerm, tastatur og styreflate.

Les om flere unike Kickstarter-prosjekter her.

Kickstarter-suksess
Bak prosjektet står selskapet Andromium Inc. som i fjor lanserte en liknende kampanje på Kickstarter. Da var det snakk om en ren dokk man koblet til en ekstern skjerm, men kampanjen ble aldri en suksess.

Det er derimot Superbook som nå går sin seiersgang på Kickstarter der den har samlet inn drøyt 1,8 millioner dollar mot et opprinnelig mål på 50 000 dollar. Prisen for en Superbook starter på 99 dollar, rundt 830 kroner med dagens kurs, og produsentene estimerer at leveringen vil starte i februar 2017.

 

Kilde:
Kickstarter

Annonse
Annonse