Er dette den ultimate Continuum-dokken?

NexDock kan muligens bli den ultimate Continuum-dokken.

Continuum er noe av det mest interessante med Windows 10 Mobile og vi var mildt sagt meget imponerte etter å ha testet det.

Continuum
Utviklerne av NexDock ønsker å ta Continuum til et nytt nivå med denne spennende PC-dokken. Dette er en bærbar PC som ene og alene fungerer som en ekstern skjerm samtidig som det har et tastatur.

Det er ikke bare en mobil med Continuum man skal kunne koble til NexDock, utviklerne ser også for seg å bruke dokken med Windows 8- og 10-nettbrett og andre mini-PC-er. I tillegg koble til en bærbar PC og bruke NexDock for å utvide skjermen.

Annonse

Les også: TEST: Continuum er det råeste med Windows 10 Mobile.

Slik kan NexDock bli.
Slik kan NexDock bli.

Flere tilkoblinger
NexDock har en 14-tommers skjerm med 1366 x 768 piksler med en TN-panel. Batteriet er på 10 000 mAh og tastaturet bruker Bluetooth for å koble til enheten.

Dokken har også en rekke tilkoblinger som mini-HDMI, to USB-kontakter, microSD-kort og hodetelefonutgang.  Og siden dokken er en bærbar PC, har den også en styreflate.

Flere muligheter
Utviklerne har også flere og større ambisjoner med NexDock og en eventuell produktportefølje. De ser for seg mulighetene til å lage flere produkter der brukerne kan enkelt kan kunne koble til kraftigere prosessor, Windows 10 med mer via USB-C-tilkoblingen.

NexDock ligger tilgjengelig på Indiegogo. 79 dollar-modellen er utsolgt, men det er fortsatt flere tilgjengelige modeller til 99 dollar, rundt 850 kroner, og 119 dollar, drøyt 1000 kroner. Så langt har de samlet inn 25 611 dollar, 221 121 kroner, mot et mål på 300 000 dollar, 2,59 millioner kroner.

 

Kilder:
Indiegogo,
Neowin

Annonse
Annonse