Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Kommende iPhone kan få større batteri. (Ill.: Apple)

Nå skal iPhone få større batteri

iPhone 7-batteriet skal være 14 prosent heftigere.

Selv om de i senere tid er blitt kjent for god batteritid, har ikke iPhonene vært mobilene med størst batteri. Dette er noe vi etterspurtei testen vår av iPhone 6s Plus i fjor høst.

Troverdig rykte
Det kommer heller ikke til å endre seg i år, men ut ifra rapportene til troverdige OnLeaks på Twitter blir det i hvert fall større.

Han beskriver påstånden som «ganske troverdig. Ikke 100 prosent, men nesten» og skriver at en kilde har fortalt ham at batteriet i iPhone 7 blir på 1960 mAh. Til sammenligning er batteriet i iPhone 6s på 1715 mAh. Dette stemmer godt overens med ryktene fra mars.

1960 mAh kan ikke måles med batteriet på 4850 mAh som sitter i Xiaomi Mi Max, men mobilen er også i en annen klasse størrelsesmessig.

Tynn som mulig
I lang tid har det blitt spekulert at Apple ønsker å gjøre den populære smarttelefonen så tynn som overhodet mulig – blant annet ved å fjerne hodetelefonutgangen – og flere har fryktet at det også vil gå utover batteriet.

Bortsett fra batteristørrelsen er det flere ting Apple kan gjøre for å forbedre batteritiden. Blant annet gjennom optimalisering av iOS, i tillegg hevdes det at den kommende A10-prosessoren er mer strømgjerrig enn noen gang tidligere.

 

Kilde:
MacRumors

Stikkord: batteri, iphone7