TV 2 Sumo får støtte for frakoblet modus.
TV 2 Sumo får støtte for frakoblet modus.

Annonse


Nå får Sumo frakoblet modus

Etter å ha startet arbeidet i fjor høst, er en ny versjon av TV 2 Sumo nå tilgjengelig.

Oppdatert 29. juni klokken 10.50:

Kristian Bruarøy, leder for TV 2 Sumo, skriver i en e-post til ITavisen at appene for Xbox One og Windows 10 ikke har vært i dette utviklingsløpet.

«Det skyldes flere grunner, blant annet at brukergrensesnittet på Xbox One-appen vår er f.eks. utviklet på Xbox’ egne maler, mens de appene vi slipper nå i ny drakt, har TV 2s egneutviklede grensesnitt.

Vi gjør fortløpende vurderinger om vi skal lansere på nye avspillere eller plattformer, eller om vi skal gjøre større relanseringer som de vi nå har gjort», skriver Bruarøy.

Totaloppdaterer
TV 2 skriver i en pressemelding at bruker- og kundeopplevelsen har stått i fokus under utviklingen og at de har testet løsningen med flere ulike brukergrupper.

«Presentasjonen av det rike innholdet fra TV 2 og C More Film er nytt og det skal nå være lettere å finne frem til det man ønsker å se – med mer oversiktlig presentasjon, søkeoptimalisering og produktforbedringer. Direktekanalene vil få et betydelig løft og kan nå vise 50 bilder per sekund, samt forbedret komprimering», skriver kringkasteren i en pressemelding.

Sport Premium 1 ble lansert med dette oppsettet i uke 24.

Kutter Flash-krav
En av de viktigste nyhetene er at TV 2 nå skroter krav som Silverlight og Flash, det betyr at man kan se innholdet i flere nettlesere.

– Vi har sluppet funksjoner fortløpende siden vi startet prosjektet i fjor høst. Vi har testet, myklansert, gjort endringer og faktisk også skrotet noe på veien. Resultatet er et TV 2 Sumo hvor brukeropplevelsen er mer lik på tvers av plattformene, sier leder for TV 2 Sumo, Kristian Bruarøy, i pressemeldingen.

Frakoblet modus
Samtidig introduserer de en ny Sumo-app, for øyeblikket kun tilgjengelig på iPhone, som samler alle tjenestene. Underholdningstilbudet fra TV 2 og C More Film blir også tilgjengelig i frakoblet modus – som også kan være på vei til Netflix – slik at man kan se innholdet uten nettilgang.

– Vi lanserer nå TV 2 Sumo med offline-mulighet, hvor seerne kan laste ned innhold og ta med seg når man er på farten, vil spare datakostnader eller er i utlandet. I begynnelsen vil det tilbys et utvalg av vårt underholdningstilbud, men her vil vi bygge opp et mer komplett tilbud med programmer, filmer og serier, sier Bruarøy.

Frakoblet modus er i førsteomgang kun tilgjengelig på iPhone. TV 2 skriver i en pressemelding at appene for PlayStation 3 og 4, LG og Samsung SmartTV er snart klar for lansering. Xbox One- og Windows 10-utgavene blir ikke nevnt i pressemeldingen.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse