HTC Vive leverer en utrolig VR-opplevelse, men det skorter på de episke spillene. Fallout 4 vil nok rette på det.
HTC Vive leverer en utrolig VR-opplevelse, men det skorter på de episke spillene. Fallout 4 vil nok rette på det.

Annonse


Fallout 4 kommer til HTC Vive, og Skyrim: Special Edition er underveis!

Bethesda pusser opp The Elder Scrolls V: Skyrim, en av tidenes beste rollespill lanseres i oppusset utgave til PC, Xbox One og PlayStation 4.

Hold deg oppdatert på alt fra E3 2016.

Mye moro fra første dag
EA og Bethesda har tyvstartet årets E3, og for en eksplosiv start messen har fått med en helt utrolig Battlefield 1 gameplay-trailer.

Skyrim: Special Edition (med støtte for mods på konsoller) er nok en tittel mange ser frem til å prøve når det lanseres 28. oktober til alle plattformer.

Annonse


Bethesda hintet også til et nytt Wolfenstein-spill, eventuelt en DLC. Kilde: Kotaku.

Fallout 4 kommer til HTC Vive
Ok, denne så vi faktisk ikke komme, for en start på E3!

HTC Vive, det første VR-headsettet med håndkontrollere som vises i VR (Oculus sine kommer senere i år), får Fallout 4-støtte neste år. Det skal også lanseres enda en utvidelse etter Far Harbor, Nuka World er tittelen, og den lanseres i august. Mulighet for å bygge egne bunkere er planlagt for juli.

Det er grunn til å være svært begeistret, for vi har testet Vive noen dager, og opplevelsene er helt utrolige takket være rom-skala-VR og hendene dine som er en del av VR-verdenen, selv om det er snakk om korte mini-spill. Fallout 4 vil virkelig rette opp det inntrykket.

Ikke nok med det, men Doom får også VR-støtte. Mer info kommer. Dessuten kommer det en DLC (Unto the Evil) til Doom i juli med tre nye flerspiller-kart, nytt utstyr, ett nytt våpen og the Harvester (en ny demon).

De av dere som enda ikke har testet nye Doom, bør gjøre det snarest. For å gjøre det enda enklere å bli hektet lanseres det en demo i dag. Demo-en lar deg spille det første brettet gratis på Xbox One (ta en titt på nye Xbox One «Slim»), Playstation 4 og PC.

Arkane tar over Prey
Jo, også avslørte Bethesda at Prey faktisk ikke er dødt likevel. Det har vært mye frem og tilbake gjennom årene.

Det er Arkane Studios, skaperne av kritikerroste Dishonored (som også utvikler Dishonored 2, mer om dette under), som har fått ansvaret for FPS-sci-fi-spillet som er endret fra bunnen og opp.

Historien er satt til 2032, og du jaktes av en merkelig fremmed makt fra det ytre rom.

Du må dog vente en stund, for spillet er ikke klar før neste år. Det lanseres til Playstation 4, Xbox One og PC.

Quake vender tilbake!
For alle dere FPS-fans som hungrer etter å dominere arenaene med kjapp FPS-akrobatikk: Quake er tilbake og heter nå Quake Champions. Herlig.

Vi håpet at noe slikt skulle skje, altså at Quake ble oppgradert til et superkjapt og lekkert FPS, drevet av id Engine 6 som driver glimrende Doom.

Blir spillet silkemykt? Ja, det blir det: det kjører nemlig i 120 bilder i sekundet, derfor kommer det også kun til PC. Det foreligger ikke så mye info, og traileren viser ikke gameplay, men følg med hos oss, vi kommer til å dekke hver eneste avsløring av dette, og alle de andre spennende titlene fra Bethesda.

Det er ikke alt, for du har sikkert hungret etter å høre mer om Dishonored 2 som ble avslørt i mai i fjor. Se en rykende fersk trailer under.

Oppfølgeren lanseres 11. november i år til PlayStation 4, Xbox One og PC.

https://youtube.com/watch?v=lNFtACeifcU