Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Her er alt du må få med deg fra E3

Spill: Bilder av Xbox One «Slim» er lekket.

Offisielt sett starter ikke E3-messen før 14. juni og varer til 16. juni, men allerede søndag avholdes den første pressekonferansen. Vi har hele sendeskjemaet.

Electronic Entertainment Expo
ITavisen er dessverre ikke til stede under årets E3-messe – noe vi var i fjor – uansett skal vi følge messen tett og godt den nærmeste uken og flere av pressekonferansene kan du følge direkte med oss her på ITavisen.no. Alle tidene under er oppgitt til norsk tid.

Husk at du kan lese alt fra E3-messen på vår dedikerte E3-hub.

Listen under blir oppdatert med lenker til direktestrømmer etter hvert som de dukker opp. Vi vil også oppdatere denne artikkelen med rykter og ny informasjon så fort det dukker opp noe. Nyheter merkes med fet skrift.

Electronic Arts
Søndag 12. juni klokken 22.00.

Vi fulgte avsløringene direkte.

EA kommer ikke til å ha en egen stand på E3. Det er også av den grunn at de holder pressekonferansen på søndag – to dager før messen sparkes i gang.

Vi vet definitivt at vi får vite mer om Battlefield 1, Titanfall 2, Mass Effect: Andromeda og hele EA Sports-serien. Kanskje får vi også en smakebit på Battlefront 2 og noen overraskelser?

Respawn Studios har nettopp lagt ut en ny teaser-trailer for Titanfall 2:

Bethesda
Mandag 13. juni klokken 4.00.

Dette avslørte Bethesda.

Natt til mandag norsk tid er det Bethesda Softworks’ tur til å innta scenen under E3-messen. I fjor lanserte de det kritikerroste Fallout 4 og nylig slapp de Doom – som også har blitt svært godt svært godt mottatt.

Ut ifra rapportene får vi se Skyrim HD Remaster, Prey 2, The Evil Within 2 og Wolfenstein 2 fra Bethesda under årets E3.

Microsoft
Mandag 13. juni klokken 18.30

Følg avsløringene her.

Det har vært flere rykter og lekkasjer rundt Microsofts E3-konferanse i lang tid. Mye tyder på at vi får se minst én ny Xbox-konsoll fra Windows-giganten i tillegg får vi nok mer informasjon om eksklusive storspill som Gears of War 4, Forza Horizon 3 og Halo Wars 2. Og det etterlengtede Cuphead får nok omsider en offisiell lanseringsdato.

Vi tipper også Microsoft har noen overraskelser på lur. I fjor dro de bakoverkompatibilitet opp av hatten, til spillernes jubelbrøl.

Xbox One «Slim» skal være lekket. 40 prosent mindre enn den originale, har 2 TB harddisk og støtte for 4K.video.

Dette skal være Xbox One «Slim».
Dette skal være Xbox One «Slim».

Ifølge ferske skjermdumper ser det ut som det er duket for Halo Wars 2-beta mandag 13. juni og den skal være åpen for samtlige Gull-medlemmer. Det er også lekket flere bilder fra spillet.

PC Gaming Show
Mandag 13. juni klokken 20.30

Lenke til direktestrøm.

Dette kan bli et meget spennende show. PC Gaming Show er en konferanse som har blitt satt i stand av selskaper som AMD og PC Gamer. Under følger noen av selskapene som skal snakke under showet:

  • Blizzard Entertainment.
  • Bohemia Interactive.
  • Cloud Imperium Games.
  • The Creative Assembly.
  • Nexon.
  • Relic Entertainment.
  • Studio Wildcard.
  • Talesworlds Entertainment.
  • Torn Banner Studios.
  • Tripwire Entertainment.

Ubisoft
Mandag 13. juni klokken 22.00

Lenke til direktestrøm.

I år blir det ingen Assassin’s Creed fra Ubisoft, i stedet er det fullt fokus på allerede annonserte Watch Dogs 2, For Honor og Ghost Recon Wildlands. Vi får nok vite mer om kommende utvidelser til The Division også og kanskje litt mer om Assassin’s Creed-filmen.

Sony
Tirsdag 14. juni klokken 3.00

Lenke til direktestrøm.

Som tidligere anledninger, har Sony valgt å holde E3-showet sitt til en tid som ikke er helt gunstig for oss nordmenn, men de mest ivrige får det nok uansett med seg direkte.

PlayStation VR er én ting som er bombesikkert at vi får vite mer om. Mest sannsynlig får vi også en lanseringsdato og informasjon om spillene.

I tillegg skal spillerne endelig få vite mer om The Last Guardian og Sony har nok en bunke med overraskelser på lur.

Nintendo
Tirsdag 14. juni klokken 18.00

Lenke til direktestrøm

Nintendo er til stede under årets E3-messe, men bare så vidt. Det japanske spillselskapet har tidligere uttalt at de vil vie så å si all tiden til det kommende Legend of Zelda.

Kanskje er det en liten mulighet for at vi får vite mer om konsollene Nintendo NX og Nintendo MH også. Hvem vet?

Nintendo bekrefter at de også vil snakke om spillene Pokémon Sun and Moon, Pokémon GO, Monster Hunter Generations, Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past og Tokyo Mirage Sessions under E3.

Hva ser du mest frem til under årets E3-messe? Hvilken avsløring håper du på skal komme?

Stikkord: e316, Spill