Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Ubisoft har sett seg lei på juks i Rainbow Six Siege. (Ill.: Ubisoft)

Jukser du i dette spillet blir du utestengt for godt

Spill: Ubisoft går hardt ut for å forhindre fanteri.

Rainbow Six Siege har slitt med juks og hacking etter lanseringen i desember i fjor.

Juks og fanteri
Nå melder Ubisoft at juksere og hackere blir permanent utestengt ved første forseelse. Spillselskapet skriver på hjemmesiden at «de tar juks svært seriøst og at det er en prioritet for utviklergruppen»,

Ifølge Ubisoft blir man permanent utestengt hvis man gjør følgende:

«Juks/modifisering/hacking: Spilleren kjører en modifisert eller an annen uautorisert versjon av spillklienten eller en tredjeparts programvare som på noen måte gir en urettferdig fordel («wallhacks», «aimhacks» …) eller forårsaker skade til andre spilleres opplevelse: Maksimal straff er permanent utestengelse ved første forseelse.»

De legger til at det til tider er vanskelig å finne om det faktisk er juks eller ei i spillet, ettersom det er helt vanlig at spillere blir skutt gjennom veggen. I tillegg planlegger de å implementere flere antijukstiltak.

Mer juks
The Division – som fort kunne vært årets spill – er et annet spill som også har slitt med mange juksemakere og i april annonserte spillselskapet at de intensiviteter jakten på dem.

I førsteomgang blir jukserne utestengt i tre dager, jukser de igjen blir straffen permanent. Har du opplevd mye juks og fanteri i enten Rainbow Six Siege eller The Division?

 

Kilder:
Eurogamer,
Ubisoft

Stikkord: RainbowSix, Spill