Xbox One-strømming kan komme til Windows 10 Mobile

Snart kan det muligens bli mulig å strømme Xbox-spill til Windows 10 Mobile-enheter.

I fjor åpnet Microsoft opp før spillstrømming fra Xbox One til PC-er med Windows 10. Dette kan også komme til Windows 10 Mobile.

Xbox One-strømming
Reddit-brukeren eric5949 har lagt ut et bilde fra den seneste testversjonen av Windows 10 Mobile. I Xbox-appen har det dukket opp et valg der det står «Play from console».

Ifølge eric5949 får man følgende melding hvis man trykker på knappen: «We couldn’t stream from your console. Try again later».

Annonse

Store E3-planer
Microsoft har hverken bekreftet eller avkreftet at spillstrømming kommer til Windows 10 Mobile, men dette gir i hvert fall vann til ryktemøllen.

Har du en enhet med Windows 10 Mobile (med nyeste Insider-versjon) og ønsker å sjekke det ut, gjør du slik: Få en Xbox-venn til å sende deg et skjermbilde fra et spill. Trykk på spillnavnet og så blir du videresendt til butikkoppføringen.

Dette er bare én av nyhetene som Microsoft kan vise frem under neste måneds E3-messe. Rykter fra forrige uke hevder at selskapet jobber med to nye Xbox One-konsoller, i tillegg kan «Xbox TV»-strømmeenheter være på vei.

 

Kilder:
Reddit,
Neowin

Annonse
Annonse