Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Xbox One Elite-kontrolleren er den beste håndkontrolleren vi har brukt. (Ill.: Microsoft)

Microsoft har store E3-planer

Spill: Stor sannsynlighet for ny maskinvare, melder pålitelig kilde.

De siste ukene har det blusset opp flere og flere rykter om at Sony og Microsoft, men også Nintendo, planlegger å vise frem ny maskinvare under årets E3-messe i juni.

Les vår test av Xbox One Elite-kontrolleren.

Ny håndkontroller
De seneste ryktene kommer fra pålitelige Thurrot.com der Brad Sams skriver at det er veldig sannsynlig at vi får se nytt utstyr fra Microsoft på E3.

«Basert på kilder innad i selskapet kan vi forvente å se ny maskinvare på arrangementet og det kommer en ny standardkontroller som vil leveres med Xbox One», skriver han.

Den nye kontrolleren vil være ganske lik den nåværende, men vil mest sannsynlig bli tilgjengelig i en ny farge.

«Med tanke på Microsoft før øyeblikket leverer med en sort kontroller, kan en hvitt standarddesign se ut som en grei oppdatering til konsollen for å bidra til salget», skriver Sams.

Samtidig melder Thurrot.com at Microsoft planlegger å avsløre kommende «samhandlinger mellom PC og Xbox One», uten å gå inn på detaljer.

Les også: Nå kommer nok «Xbox 4K».

Xbox og PlayStation «4K»
Kilder med kjennskap til Microsofts Xbox-planer har avslørt til The Verge at selskapet nå tester en rekke Xbox-prototyper, noen av dem har oppgradert maskinare for bedre spill-ytelse.

Det var under årets Xbox Spring-event i San Francisco, som ITavisen var til stede på, at Xbox-sjef Phil Spencer hintet til ny maskinvare.

Les også: NEO» er Sonys nye PlayStation.

Tidligere i år begynte ryktene å svirre rundt en ny og oppgradert PlayStation 4-konsoll, kodenavn «NEO».

Mens flere pålitelige kilder nærmest har bekreftet konsollens eksistens, har Sony så langt holdt kortene tett til brystet.

Nå har Giant Bomb ytterligere detaljer om konsollen som internt hos Sony har kodenavnet «NEO». Den spilldedikerte nettsiden skriver at «NEO» vil ha en forbedret GPU, CPU og minne med høyere båndbredde.

Microsofts E3-show er mandag 13. juni.

 

Kilder:
Thurrot,
WindowsCentral

Stikkord: playstation, Spill, xbox