Snart skal Lenovo vise frem nye «fremtidsmobiler»

Lenovo viste frem Project Tango tidligere i år.
Lenovo viste frem Project Tango tidligere i år.

I 2014 ble Googles Project Tango avslørt – et forskningsprosjekt der de håper å gjøre mobilen enda mer oppmerksom på sine omgivelser.

Fremtidsmobilen
Nesten to år senere slapp Lenovo den første Project Tango-telenonen til utviklere og snart har de planer om å vise frem nye modeller.

Selskapet har sendt ut invitasjoner til Tech World 2016 som går av stabelen 9. juni. I tillegg til å avsløre nye produkter, vi tipper PC-er og nettbrett, skal de vise frem den første Project Tango-telefonen tilgjengelig for vanlige forbrukere.

Annonse

«Under Tech World 2016 vil vi også vise frem nye produkter. Vi skal lansere den første Project Tango-mobilen i samarbeid med Google. Project Tango gir utvidet virkelighet til smarttelefonen din, for spill, navigasjon og andre verktøy – slik at du kan gjøre ting du ikke kan forestille deg […]», skriver selskapet i invitasjonen.

Få detaljer
Detaljene rundt smarttelefonen er sparsomme, men 9to5Google spekulerer i at det er en snakk om en enhet med en skjermstørrelse på under 6,5 tommer til under 500 dollar, rundt 4000 kroner, og med den innovative kamera- og sensorteknologien på plass.

 

Kilde:
9to5Google

Annonse
Annonse