Microsoft har store planer for Continuum. Her demonstrert på en HP Elite x3.

Annonse


Microsoft har store planer for Continuum

I fjor lanserte Microsoft Continuum sammen med Windows 10 Mobile. Kort og god er dette en funksjon som gjør det mulig å koble en Windows-telefon til hvilken som helst HDMI-skjerm og gi den PC-funksjoner.

Contiuum-planer
Vi omtalte Continuum som det råeste med Windows 10 Mobile, og Microsoft har store planer om å forbedre funksjonen ytterligere.

På selskapets Windows 10 Roadmap-side kan du sjekke ut hva de planlegger og jobber med. Der ser du blant annet at Microsoft jobber med disse Continuum-forbedringene:

  • Støtte for berøringsskjerm: Har du en berøringsskjerm kan du bruke denne når du kobler til en Continuum-enhet.
  • Støtte for bærbare PC-liknende tilbehør: Støtte for enheter som ser ut som en laptop, men er uten prosessor og operativsystem. Slik som NexDock.
  • Projisering til PC-er: I stedet for kun å projisere Continuum til skjermer, kan man koble Continuum til skjermer/monitorer som er koblet til Windows 10-PC-er.
  • Kringkast fra PC til PC: Kringkast Windows fra en PC til en annen.
  • Ekstern skjerm: Gir skjerm til enheter uten skjerm. Dette gjør at brukerne kan kontrollere Windows 10 IoT (tingenes Internett) kjerneapplikasjoner fra hvilken som helst Windows 10-PC, -nettbrett eller -mobil.

Les også: Dette er mobilen som vil være laptopen din.

Annonse


Bruker du Continuum? Hva er din favorittfunksjon?

 

Kilder:
Microsoft,
Winbeta