Håpet lever fortsatt for Fable Legends.

Annonse


Håpet ikke over for Fable Legends?

For en drøy måned siden dukket nyheten opp at Microsoft kansellerte Fable Legends samtidig som de la ned det danske utviklerstudioet Press Play og snakket om en mulig nedleggelse av Lionhead Studios.

Er i dialog
MVC siterer tre kilder som hevder at håpet ikke er over for Fable Legends riktig ennå. Utviklerne skal være i dialog med Microsoft Studios om en mulig fortsettelse og ansatte blir spurt om de er interessert i å fortsette utviklingen eller motta en sluttpakke.

MVC skriver at de fleste frilansutviklerne allerede har forlatt Lionhead, men dem som er under kontrakt regnes fortsatt som ansatte, dog har flere av dem blitt tilbudt jobber i andre spillstudioer.

Microsoft legger ned Lionhead – Fable Legends kansellert.

Annonse


Microsoft nekter å kommentere
Den ene kilden forteller til MVC at Lionhead-ansatte vurderer om de skal fullføre Fable Legends som et indieselskap, men de to andre kildene har ikke klart å verifisere disse detaljene.

«Vi deler ikke mer informasjon foruten det at vi har stanset utviklingen av Fable Legends og at vi er i dialog med de ansatte om en mulig nedleggelse av Lionhead», uttaler Microsoft til MVC.

 

Kilde:
MVC,
XboxAchievements

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse