Neste uke er det duket for ny Doom-flerspillerbeta.

Annonse


Snart kan alle teste Doom

I mars kunne spillere med invitasjon delta i den lukkede flerspillerbetaen av Doom.

Åpen beta
Bethesda og id Software avslører nå at det er duket for en ny betarunde neste runde der alle som ønsker skal få delta. Sett av helgen 15.–17. april for en liten smakebit på det kommende Doom-spillet.

Som i den lukkede inneholder den åpne betaen flerspillerkartene Heatwave og Infernal og spillmodusene Team Deathmatch og Warpath.

Dette er nytt
Utdrag fra vårt førsteinntrykk fra den lukke flerspillerbetaen:

Annonse


Det er to nye ting i Doom som sørger for en mer variert opplevelse: spesial-triks som å se hvor spilleren er som sist drepte deg, ekstra skjold eller en hjelper som forteller deg hvor lenge det før ammo og rustningspåfyll er klar til å plukkes opp igjen. Det er ganske mange slike «boosts», og sikkert enda flere i den endelige versjonen.

Det andre er at man kan bli en demon ved å plukke opp en spesiell gjenstand.

Motstanderne vil frykte dette
Jepp, i tillegg til «quad damage» kjent fra Quake, blir man et skummelt, gigantisk demon-skjelett med et imponerende arsenal med kraftige raketter og en jetpack som gjør det mulig å fly i flere sekunder (til skrekk og gru for motstanderne som får beskjed om at motstanderlaget har styrket teamet sitt). Demonen forsvinner etter relativt kort tid, så det gjelder å være effektiv.

Såpass kraftig er«Revenant» (en av flere – kun denne var i beta-en) at man lett kan lemleste fem motspillere om man er på rett sted – igjen: kjenn ditt kart.

Flerspillerbetaen blir tilgjengelig på PlayStation 4, Xbox One og PC.

 

Kilder:
Bethesda,
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse