Transmission er omsider tilgjengelig for Windows. Dette er OS X-versjonen.

Annonse


Populær torrentklient for Mac og Linux kommer til Windows

Transmission er en gammel traver fra 2005 og en populær torrentklient blant OS X- og Linux-brukere.

Endelig til Windows
Nå melder utviklerne at programmet for første gang også slippes til Windows-plattformen. Brukere som er kjent med Transmission fra OS X eller Linux, vil raskt se at applikasjonen er mer eller mindre identisk i Windows.

I en kommentar til TorrentFreak sier Transmission-utvikler Mike Gelfand at ideen kom etter en samtale med Jordan Lee, en annen Transmission-utvikler, som sa at «mangel på Windows-støtte var den største mangelen de hadde».

«Siden den gang har det vært mange personer som har ønsket å bruke Transmission i Windows. Enten fordi de har brukt det på en annen plattform, eller fordi de ser etter et alternativ til dagens BitTorrent-klienter for Windows», forteller han.

Annonse


Les også: Nå skal de dele piratvare via lynmeldingsklient.

Ren kopi
Ettersom Gelfand ikke hadde noen tidligere erfaring med å utvikle til Windows, samarbeidet duoen om denne..

Gelfand forteller til TorrentFreak at de fortsatt jobber aktivt med Windows-utgaven og at endringer og nye funksjoner kommer i den nærmeste fremtid. Den nåværende versjonen er en kopi Transmission på Linux og OS X, uten noen tilleggsfunksjoner.

«Den eneste forskjellen er at den nå kjører på Windows. Vi får se hvordan det går. Noen funksjoner som er kun for Windows kan bli lagt til senere og er ikke nødvendige på andre plattformer, avslutter han.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse