En fiks er underveis til iOS-enheter som er rammet av lenkekrasjer.

Annonse


Apple erkjenner iOS 9-problemer

I går rapporterte vi om at flere iPhoner krasjer eller fryser helt når man trykker på lenker.

Innrømmer feil
Først ble det meldt at dette gjaldt etter oppgraderingen til iOS 9.3, men nye ifølge nye rapporter gjelder også iOS 9 og nyere.

Apple erkjenner nå at problemet eksiterer og at de jobber med en feilretting som skal slippes i en kommende programvareoppdatering.

«Vi er klar over dette problemet, og vi vil lansere en fiks i programvareoppdatering snart», lyder den korte meldingen fra iPhone-produsenten.

Annonse


Les originalsak: Nok en feil rammer iOS 9.3-enheter.

Lenkeproblemer
Det viser at når man trykker på lenker i Safari, Meldinger, Mail, Notater eller andre apper, krasjer appen eller fryser helt.

Noen brukere melder om at ingenting skjer når de trykker på en lenke, mens andre skriver at appen krasjer når man trykker og holder lenge på en lenke.

Flere brukere melder at å deaktivere Javascript i Safari skal løse problemet. Dette gjøres via Innstillinger – Safari og Avansert.

Problemer
Utrullingen av iOS 9.3 har på ingen måte vært problemfri for Apple. I tillegg til lenkeproblemene, som for så vidt også gjelder tidligere iOS 9-enheter, har også oppgraderingsprosessen til den nyeste iOS-versjonen vært problematisk.

Nå er imidlertid iOS 9.3 tilgjengelig for iPad 2 og iOS 9.3.1 som skal luke ut de største problemene, skal være like om hjørnet.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse