I fremtiden kan du kanskje selge tilbake spillene dine til Microsoft,

Annonse


Hva er det Microsoft pønsker på nå?

Mens digitale spill smått begynte å komme på Xbox 360 og PlayStation 3, satser Microsoft og Sony fullt på digitale spillbutikker på Xbox One og PlayStation 4.

10 prosent
Ikke alle er like begeistret for dette, spesielt ikke kjedene som selger spill, og flere sverger fortsatt til de fysiske kopiene. Fordelen med disse er at man kan selge dem når man ikke bruker dem lenger. Dette er umulig med dagens digitale spill.

Men nå kan det kanskje tyde på at Microsoft er på andre tanker. En undersøkelse fra selskapet som har dukket opp på Reddit, spør brukerne om følgende:

«Hvis den digitale spillbutikken på din konsoll tilbød kundene valget om «tilbakekjøp» av de digitale spillene for 10 prosent av kjøpesummen i gavekort på spillbutikken, ville du vært interessert i et slikt tilbud?»

Annonse


Les også: Derfor bør du spille The Division.

Tilbakesalg
Større spill på Xbox Store koster rundt 599 kroner og 10 prosent vil dermed tilsvare 59 kroner for disse. For øyeblikket er det kun en undersøkelse, men vi skal ikke se bort fra at Microsoft planlegger å implementere en slik tjeneste.

Kunne du vært interessert i å selge et digitalt spill i bytte mot gavekort på den digitale spillbutikken?

Slik ser undersøkelsen fra Microsoft ut.

 

Kilde:
GameSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse