iPhone kan få OLED-skjerm allerede til neste år.

Annonse


iPhone kan få ny skjerm allerede neste år

Ifølge kinesiske Nikkei planlegger Apple å lansere den første iPhonen med OLED så tidlig som 2017.

Samung og LG skal produsere
Tidligere rapporter fortalte at iPhone ikke får ny skjerm før 2018, men ifølge Nikkei ligger Apple foran skjema og kan lansere OLED-iPhone allerede neste år.

Apple skal ha vært i samtaler med Samsung og LG i desember for å få en tidsramme på når en økning i produksjonen av OLED-skjermer er mulig. Samtidig ønsket de å vite om det var mulig å nå et produksjonsnivå slik at de kan lansere en iPhone med OLED neste år.

En avtale med Samsung og LG skal være verdt mer enn 12 milliarder dollar, drøyt 100 milliarder kroner.

Annonse


Les også: iPhone får ikke ny skjerm før 2018.

Designendringer
9to5Mac skriver at det tidligere har vært ryktet om en redesignet iPhone med buede kurver, men de nyeste ryktene tyder på at det ikke vil skje med det første, ettersom iPhone 7 kommer i år.

Tradisjonelt endrer ikke Apple designet på iPhone drastisk hvert år, så det vil tyde på at iPhone 7s, hvis det er navnet, som kommer neste år, vil dra likheter med iPhone 7.

Les også: Eksperter: Galaxy S7 har bedre skjerm enn iPhone 6.

OLED
Årsaken til at Apple ikke har landet på OLED helt enda er at de er nervøse i forhold til OLED-panel-levetiden, det er nemlig slik at LCD IPS-paneler varer dobbelt så lenge – og hva med 3D Touch de akkurat har utviklet for dagens IPS-modeller?

Apple bruker disse i kombinasjon med LED-lys, mens hver OLED-piksel lyser opp seg selv, derav navnet «organic light-emitting diode».

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse