Microsoft har to store oppdateringer underveis: Redstone 1 og 2.
Microsoft har to store oppdateringer underveis: Redstone 1 og 2.

Annonse


Dette bør du vite om Microsofts Windows 10-planer

Første Redstone-oppdatering kommer allerede i juni. Det melder Winbeta.

Les alt om Xbox våren 2016.

Smarte forbedringer
Det er snakk om to Redstone-oppdateringer til Windows 10: den første (RS1) kommer i sommer og fokuserer på sammensmeltingen av PC, Xbox og mobil – blant annet vil Cortana kunne fortelle deg i Windows 10 når Windows 10-mobilen din har svakt batteri, og man vil kunne sende SMS-er fra Windows 10-maskinen og motta samtaler via Continuum.

RS1-oppdateringen inkluderer også lanseringen av Windows Store på Xbox.

Annonse


RS1-versjonsnummeret blir trolig 1606, opp fra dagens 1511.

Utsatt til 2017
Hva med RS2? Winbeta hevder at denne kommer våren 2017, og ikke i oktober 2016 som tidligere ryktet. Funksjonene som er nevnt her, og som Microsoft ikke rekker å få med i RS1, kommer trolig i RS2.

De av dere som bruker Edge (eller som vurderer å bytte), kan glede dere over at utvidelsesstøtte endelig skal være på vei i en kommende test-versjon av en Redstone-build.

Design-forbedringer av start- og innstillingsmenyene er også underveis. Det samme er varselsenteret som skal gi mye bedre kontroll over varslene. Og det er endelig ventet at det klassiske kontrollpanelet må vike i større grad til fordel for Metro-menyen.

ITavisen er invitert til Microosfts BUILD-messe 30. mars til 1. april . Der vil vi trolig få vite mer om de kommende Windows 10-oppdateringene.

 

Kilde:
Winbeta

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse