Aidan Gillen kjenner du kanskje best fra The Wire og Game of Thrones.

Annonse


Nå kan du forhåndsbestille Microsofts lovende storspill

Quantum Break er det kommende storspillet fra Max Payne- og Alan Wake-skaperne Remedy.

PC-versjon og Alan Wake
I midten av februar annonserte Microsoft en liten gulrot til spillerne: Hvis man forhåndsbestiller Quantum Break (digitalt) til Xbox One, får man også med Windows 10-versjonen.

Med på kjøpet følger også det originale Alan Wake og begge tilleggspakkene «The Signal» og «The Writer» samt Alan Wake’s American Nightmare. Dette er Xbox 360-versjonene og kan spilles på Xbox One.

Les også: Dette mener vi om storspillet «Quantum Break».

Annonse


Vi har testet
Nå går startskuddet for forhåndsbestillingen av spillet og hvis du ønsker å ha spillet ferdig lastet ned på konsollen så du kan begynne spillingen ved midnatt lanseringsdatoen, har du nå muligheten.

I slutten av februar var vi tilstede under Xbox Spring Showcase og fikk blant annet teste Quantum Break:

«Jada, det er pistoler, geværer, hagler og sikkert mange flere våpen, akkurat som i Max Payne. For å grovoppsummere føles dette ut som en «next-gen»-blanding av Max Payne og Alan Wake.

Spillet har svært god flyt når man plaffer ned fiender, men vi er redde for at de av oss som elsker å «gunne på» ofte vil bli plaget av mange, men dog korte, «in-game» mellomsekvenser.

Men igjen: dette er et univers som blandes med ekte film. Remedy prøver med Quantum Break intet mindre enn å smelte sammen TV og spill på en helt ny måte, og vi har følelsen av at dette kommer til å bli veldig underholdende bare man har tid å sette av.»

Quantum Break lanseres til Xbox One og Windows 10 5. april.

Les alle våre saker fra Xbox Spring Showcase.

 

Kilde:
Xbox Wire

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse