Derfor er LGs kommende toppmodell den mest spennende

Evan Blass har avslørt flere detaljer om LG G5.

Forrige uke skrev vi om den kommende LG G5 som i tillegg til å ha en skjerm som alltid er på, også har en meget interessant designfunksjon.

«Magic Slot»
På undersiden sitter det nemlig noe LG kaller «Magic Slot», ifølge den notoriske lekkeren Evan Blass, også kjent som @evleaks på Twitter.

De første rapportene hevdet at tilbehørskassetten i metall ville bestå av et utskiftbart batteri, men ifølge Blass ønsker LG at den skal brukes til mer enn det.

Annonse

Les også: Denne mobilskjermen er alltid på.

Batterigrep og DAC
LG utvikler flere ulike moduler og samtidig har de fått tredjepartsleverandører til også å produsere egne. Ifølge Venture Beat planlegger LG å demonstrere to av sine moduler under et arrangement førstkommende søndag.

Den første er et batterigrep for fotografibruk og den andre er en digital-analog-omformer (ekstern lenke), eller DAC, for forbedret lyd.

Les også: LG med drastiske endringer i designen for G5.

Bang & Olufsen
Batterigrepet, kalt LG Cam Plus, skal gi fotografer et bedre grep om mobilen og vil ha egne knapper og brytere for utløser, zoom og blits, i tillegg til et ekstra batteri på 1100 mAh.

DAC-modulen, kalt LG Hi-Fi Plus med B&O Play, kommer med Bang & Olufsen-teknologi for bedre lyd. Enheten skal også kunne rute lyd fra andre tilkoblede Android-enheter eller PC-er.

Mer tilbehør
Ikke nok med det, ifølge Venture Beat har også LG en rekke andre G5-tilbehør på lur. Blant annet et 360-kamera som skal ta 360-graders stillbilder og video for virtuell virkelighet og LG 360 VR som er selskapets ekvivalent av Samsung Gear VR.

For ikke å glemme en liten bildrone med kamera og høyttaler som kan kjøres rundt i boligen og liknende.

LGs arrangement holder søndag 21. februar.

 

Kilde:
Venture Beat

Annonse
Annonse