LG G5 kan ha en skjerm som alltid er påslått.

Annonse


Denne mobilskjermen er alltid på

Som vi tidligere har omtalt, ser det ut som LG kommer med drastiske designendringer for kommende G5.

Alltid på
Nå har det blitt avslørt flere detaljer om LG G5 og mest interessant er kanskje det at mobilen vil ha en skjerm som alltid er på.

Kort fortalt betyr ikke det at hele hovedskjermen alltid vil være påslått. I stedet vil skjermen vise standard informasjon som tid, dato og varsler. Det hele minner svært mye om «Øyekast»-funksjonen som er tilgjengelig på enkelte Lumia-mobiler.

OLED-skjermer bruker ikke vanlig bakgrunnsbelysning, noe som betyr at de kan spare strøm når enkelte deler av skjermen ikke er i bruk. Interessant nok skriver Android Authority at G5 ikke har en OLED-skjerm, men at det er snakk om en LCD-skjerm.

Annonse


Les også: LG med drastiske endringer i designen for G5.

Spesiell tilbehørskassett
LG V10 har også en liknende skjerm som er tilpasningsbar, men den er mye mindre. Vi har den inne på testbenken og kommer tilbake med en anmeldelse i løpet av uke 8.

Den kommende modellen har også en meget spesiell tilbehørskobling på undersiden av mobilen. Hvordan denne ser ut er meget usikkert, men det spekuleres i at det er snakk om en uttakbar kassett med for eksempel plass til et batteri.

Les også: Her er LG-mobilen med to skjermer.

 

Kilder:
The Verge,
Android Authority

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse