LG med drastiske endringer i designen for G5

LG G4 fra Samsung
LG G4 fra Samsung

Et lekket diagram av den nye designen til LG G5 viser ny design med blant annet volumknapper på siden. En designavgjørelse vi ikke har sett hos LG siden 2012.

Nye modeller snart
Både LG og Samsung kommer til å vise frem nye telefoner under Mobile World Congress i februar. LG kommer med G5 og Samsung med sin Galaxy S7. Sistnevnte er telefonen som LG vil at G5 skal konkurrere direkte mot.

Det har tidligere gått rykter om at LG drastisk har endret sitt design sammenlignet med tidligere telefoner i G-serien, og det lekkede skissen bygger videre opp under disse ryktene.

Annonse

Lekket skisse av G5.
Lekket skisse av G5.

Flere endringer
Som vi kan se av skissen over så er det sannsynlig at det er snakk om en hel-metall design. Volumknappene kommer på siden, som nevnt har ikke dette vært gjort på LG sine telefoner siden Optimus G i 2012.

Av/På knappen fortsetter å være på baksiden, under kameraet, men denne gangen vil den komme med en innebygget fingeravtrykkleser. En enkelt høyttaler på undersiden av enheten. Inngang for hodetelefoner er på toppen.

Dimensjonene til enheten er ryktet til å være 149.3 X 73.9 x 8.2 mm. Dette gjør høyere men tynnere enn sin forgjenger.

Tidligere rykter vil ha det til at skjermen kommer til å være 5.6 tommer QHD, med en Snapdragon 820 SoC og et 20 megapixel front-kamera. Selfiekameraet, eller hva man vil kalle det, blir på hele 8 megapixler.

Kilde:
GSMArena

 

Annonse
Annonse