Derfor kan Windows 10 bli mye kulere veldig snart

Windows 10 Redstone, Microsoft stor-oppdatering av tiern, bringer kanskje med seg en interaktiv startmeny.
Windows 10 Redstone, Microsoft stor-oppdatering av tiern, bringer kanskje med seg en interaktiv startmeny.

Interaktive starmeny-fliser er underveis til Windows 10.

Les også: Disse Skylake-maskinene får Windows 10-støtte.

En enda bedre startmeny?
Flisene, som for lengst er en del av den viktige startmenyen i tiern, serverer nyttig informasjon om været, nyheter og andre ting avhengig av hvilken app du titter på.

Annonse

Men snart kan startmeny-opplevelsen bli helt ny takket være interaktive fliser som ikke bare viser informasjon, men som kan manipuleres.

Les vår test av Surface Book.

Bekreftet av Microsoft
Det er ikke bare en ønskedrøm heller, Microsoft har tidligere snakket om «Interactive Live Tiles», at de utvikles, og at støtten blir å finne i en kommende Windows 10-oppdatering.

Se for deg en Spotify i startmenyen med mulighet for å skifte låt og justere lyden, eller en nyhets-app som lar deg bla de viktigste nyhetene rett fra startmenyen uten å åpne nyhets-appen.

Ikke klar enda
Muligheten er ganske god for at dette vil dukke opp i Redstone, den nye stor-oppdateringen som lanseres om noen måneder. Microsoft har allerede begynt å dytte ut Redstone-versjoner til Windows 10-testere, men dette er versjoner uten noe særlig ny funksjonalitet, men i hovedsak endringer under panseret.

Det vil ta noen versjoner til før vi får ny funksjonalitet å leke med, det har Microsoft allerede bekreftet, men dette er ganske spennende. Vi gleder oss til å teste.

 

Kilde:
Neowin

Annonse
Annonse