Sjefen for «Project Titan» forlater Apple.
Sjefen for «Project Titan» forlater Apple.

Annonse


Lederen for «Project Titan» forlater Apple

Apple sin probe inn i el-bilmarkedet, «Project Titan», møter en uventet hindring ved at sjefen for prosjektet forlater selskapet av «personlige årsaker», dette rapporterer 9to5Mac.

Les også: Apple kjøper oppbilrelaterte domener

Uklare omstendigheter
Selv om de eksakte omstendighetene rundt Steve Zadesky sin avgjørelse fortsatt er ukjent, så skal det ikke ha noe å gjøre med hans resultater med prosjektet. Inntil videre er han fortsatt ansatt, men har gjort det klart at han kommer til å forlate selskapet.

Det var i 2014 at Cook ga sitt «OK» til prosjektet og satte Zadesky i førerstolen. Det har vært mye hemmelighold rundt prosjektet, og størrelsen har vært rapportert til å være alt fra 100 til 1000 personer involvert i dette stadiet.

Annonse


– Vel, det ganske vanskelig å skjule noe når du ansatte over 1000 ingeniører for å gjøre det, sa Musk i følge Apple Insider tidligere denne måneden.

Kamp om de beste
Selv har Apple fortsatt ikke offentlig annonsert at dette prosjektet faktisk eksisterer, men de har gjort mange ansettelser fra bilindustrien. Deriblant fra Tesla. Zadesky selv fra kom fra Ford, men har siden vært sentral i utviklingen av både iPhone og iPod før han til slutt endte som sjef for «Project Titan».

Kilde:
WSJ via 9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse